Bjorli

Ska upp om fem timmar för att åka till Norge. Kommer frysa ballarna av mig. Nä men det ska bli sjukt kul :D
hahaha med alla roliga människor.Sen så har jag också längtat efter att åka skidor apmycket, även om jag gjorde det senast på sportlovet HEHEHEHEH. Åka skidor är typ bland det bästa jag vet, ärligt talat.  Så ingen uppdatering på ett tag då, inte för att jag är värsta superbloggarN men ändå... Så GOTT NYTT ÅR! :D
2011 kommer bli grymt. Vi tar detaljerna någon annan gång.

Da city

Kom precis hem från stan, har varit och handlat på rean. Även om jag bara köpte en enda tröja på rean och resten ordinarie pris. heheheheh.
Nuu måste jag verkligen städa mitt rum . Men så länge kan ni ju titta på denna gooa bild:
hahaha söt.

Sweet


Christmas

TJA. Är hemma nu. Hade ni en trevlig jul? Det hade iallafall jag.
Men jag har ingen större tid/lust/ork av att ta kort på varenda liten pryl jag fick för att få någon slags bekräftelse :)))
Jag fick iallafall bland annat min efterlängtade Håkan- tröja som jag nu velat ha i typ.... två år? HeHeHeHe
Så nuuu ska jag spela Schack med min pappa. Fråga mig inte haha.

Juicy Couture

Cha Chaaa . Är på väg till Farmor i Ronneby, Blekinge. Det är ca 6 timmar kvar, soft. Fast jag klarar mig för vi har fixat mobilt bredband så jag kan kolla på Gossip girl och annat kul. Meeeen jag tycker mer synd om min katt som sitter brevid i en pytteliten kattbur. Hon typ gnäller hela tiden. Men jag tröstar henne, haha.
Ville också tala om att jag blivit ett med en Juicy tröja idag. Den var riktigt efterlängtad kan jag säga er. Kan kanske visa någon dag. Den är iallafall mörkblå. Då är det bara bara byxorna kvar, haha.
Så nu ska jag kolla på sunes jul för att få lite julstämning.
XOXO

Skulle inte sitta helt fel

fdsfds

True

Längtan. Om man tänker efter, så är det ett väldigt konstigt ord. Man längtar efter Julen, den där resan till Thailand eller den konserten man har haft biljetter till ett halvår. Alla de här sakerna är egentligen tillfälliga. Man känner sig lycklig för stunden. Ens hjärta blir helt igen när man får tappa rösten efter en Håkan- konsert eller hoppa i takt tillsammans med flera tusen fans till "Känn ingen sorg för mig Göteborg". Sen fortsätter livet som vanligt. Man får tillbaka rösten igen, går till skolan, sover, äter och umgås med vänner.
Sommaren är också tillfällig. Man tycker att det är värt att bo i ett svinkallt land i 9 månader, för att sen uppleva sommaren som är i tre månader. Jag kan hålla med om att man mår sjukt bra på sommaren, men det är också tillfälligt. Den försvinner också. Sen kommer hösten. Man köper nya konsertbiljetter, och längtar så sjukt mycket.
Inprincip allt är tillfälligt. Ni ska veta att de flesta sakerna kommer och går. Finns det något som består? Det är kanske jakten på det som gör oss till den vi är.

PAIN

hdkjhsdk78686785&%€#3sdhkdsdk.  fy faaaan säger jag bara. Tror jag bröt fingret igen. Det är iallafall fullt med blod på tapeterna där nere. trevligt. Asså det går inte att förklara i ord hur ont detta gör. trevligt.

But i´m holding you closer than most, cause you are my heaven.

HAHAHHA. Skrattar fortfarande åt att det ligger en fläsk/bil/hatt/get/bajs/buss/katt i ugnen.
fdfd
Älskar dig. Du är så grymt bra. ♥

Allting börjar om igen

dsadas
dsaad
Fan. Jag saknar det så jävla mycket. Det var mitt liv, och kommer alltid alltid att vara det.

Bajs

Okej, för att göra detta klart,  Jag orkar inte med att detta ska bli en dagens outfit blogg. Fast det kommer ändå bli det till slut, haha. Jag ska istället försöka skriva om andra saker. Haha, ni förstår nog om ni läser. Men en stor del kommer handla om Håkan, en stor del av mitt liv. Läs om ni vill, jag kan inte bestämma vad ni ska läsa! Gå till Kissies blogg eller något, läs om sånt som inte betyder något. 

bajskorv

TJA TJA BLOGGEN! SITTER HÄR MED BÄSTA BEA HEMMA HOS MIG!111 vi har bajskul! :D Ni vill vara oss!!111 PUSS PUSS bajs hiihihihi

You make me happy

Hola, sitter hos max med Sofia och kollar lite halvt på Top model.
Jullov imorgon, vilken jävla lycka !
Hade också sista läxförhöret idag, gött!
bajs
Bild från 6 november.
Den lyckan är svår att finna.
Men fjärde juli 2011, då kommer jag vara den lyckligaste. Igen.
Älskar dig ♥

HEJHEJ!!!!11

CHACHAAAAA BLOGGEN!!!!!!11 hihihihihih
vet inte vad jag ska skriva, men BeaBajs är här.
Störande, men kul :DDDD
fdsf
HAHAHHAHAH BILDEN!!!111
gjorde min dag. eller nåt.

HEJ HEJ!

Välkommen till min nya blogg.  Hoppas det smakar!

RSS 2.0