True

Längtan. Om man tänker efter, så är det ett väldigt konstigt ord. Man längtar efter Julen, den där resan till Thailand eller den konserten man har haft biljetter till ett halvår. Alla de här sakerna är egentligen tillfälliga. Man känner sig lycklig för stunden. Ens hjärta blir helt igen när man får tappa rösten efter en Håkan- konsert eller hoppa i takt tillsammans med flera tusen fans till "Känn ingen sorg för mig Göteborg". Sen fortsätter livet som vanligt. Man får tillbaka rösten igen, går till skolan, sover, äter och umgås med vänner.
Sommaren är också tillfällig. Man tycker att det är värt att bo i ett svinkallt land i 9 månader, för att sen uppleva sommaren som är i tre månader. Jag kan hålla med om att man mår sjukt bra på sommaren, men det är också tillfälligt. Den försvinner också. Sen kommer hösten. Man köper nya konsertbiljetter, och längtar så sjukt mycket.
Inprincip allt är tillfälligt. Ni ska veta att de flesta sakerna kommer och går. Finns det något som består? Det är kanske jakten på det som gör oss till den vi är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0